Pyetje më e kërkuar


  1. Chat
  2. loja
  3. pagesa
  4. SIGURIA
  5. Kerkesa teknike

Chat

Kush jane rregullat e chat?
Ne chat ne menyre absolute nuk lejohen ofendime, apo cdo lloj vulgariteti. Sistemi yne fsheh fjalet endaluara, dhe ne e dime qe ku filter mund te njenjanohet ne shume menyra. nese nje fjale esthe e fshehur kjo do te thote qe ajo nuk lejohet te perdoret.
Cfare mund te bej nese dikush me ofendon ne chat?
RRPOKER nuk toleroni ofendi dhe gjuhen e piste. Ju lutemi ti referoheni suportit per cdo chat te pa kendshem. Edhe pse ne bejme te pamunduren per te kontrolluar tavolinat, na duhet edhe bashkepunimi i lojtareve per te mbajtur RRPOKER te paster, dhe nje eksperience te kendeshme per te gjithe. Mos u pergjigj ofendimeve ose ju do te targoheni di provokator.

loja

tavolina është plot, cfarë të bëjë?
Nëse një tavolinë është e plotë, ju mund të shkruani emrin tuaj në listën e pritjes. Sa më shpejt një vend eshte i lire, lojtari i parë në listën e pritjes do të jetë në gjendje të marrin ose të refuzojë atë. Ju mund të zgjidhni për të marrë një vend në një tavolinë bosh me të njëjtën lojë dhe limit të njëjtë. Shpesh lojtarë të tjerë të bashkohet me tabelën e shpejt kur dikush merr vendin e parë.
Cfarë ndodh nëse humbet lidhja me internetin?
Në Sallat tona te Pokerit në rastin e lidhjes së humbur me serverin gjatë një lojë, ju do të konsiderohet në Call, në mënyrë Investimi juaj te mos humbe deri në atë kohë do të jetë i mbrojtur dhe ju do të jetë kandidat për çmimin e potit tuaj nëse keni doren më e mirë dhe askush nuk i erdhi ne loje bastit tuaj.
cili eshte minimumi i Buy-in?
Minimiumi i blerjes eshte 10 here me shume se basti minimumi per ate loje. Per shembull ne nje loje minimumi i bastit eshte 1€/2€, minimumi i blerjes eshte 10 €. Kujtohuni kur te gjith lojtaret RRPOKER jane me leke.
si do tja beje per ta ditur qe shuma e paguar eshte ne pod?
Ne cdo RRPOKER 's tavoline, e gjithe shuma e podit, perfshire edhe bastin e momentit, eshte e treguar poshte dillerit. Pas cdo raundi bastesh, te gjitha fishat jane te mbeldhura ne qender te tavolines.
si mund te karikoj piket ne loje per argetim?
Zakonisht piket jane te rikakuara automatikisht sapo ju ti mbaroni.
Me lejon software te fsheh letrat ne duart fituese?
Jo, kjo nuk eshte e mundur. Nese ju lozni doren deri ne fund te lojes dhe nese dora (letra) juaj eshte e mira do te tregohet automatikisht. kjo karakteristik ju mbron ju nga humbja me nje dore me letra fituese.
Kush jane te mirat e All in?
ALl-In mbron Investimi tuaj ne pot në rastin në të cilin ju keni mbetur pa para gjatë zhvillimit te nje lojë, ju nuk luajtet në kohë ose në qoftë se lidhja me serverin e lojës është nderprere. Çdo lojtar eshte ne nje një mbrojtjen all-in çdo 24 orë.
All-in kur ju keni mbetur pa para gjatë zhvillimit te lojës: Në se gjatë një lojë keni mbetur pa para, ju ende ju mban në loje all-in juaj per pjesen e basti qe ju keni vene. Baste lojtareve te tjetere do të mblidhen në një tjeter pot qe do te ndahet apo do fitohet nga perplasja mes tyre.
All-in kur keni dalë jashtë kohe: Nëse ju nuk e bëjnë këtë veprim në kohë (10 sekonda) e sistemi të supozon se ju nuk jeni i gatshem për të përfunduar dorën. Pra, me All-in Investimi brenda ne Pot është i sigurt deri në atë moment të lojës. Sistemi do të regjistrojnë dhe të tregojë të gjitha Letrat. Në rast të fitores llogaria do të kreditohet në përputhje me rrethanat. Ju mund të kërkoni për historikun e dorës për të kontrolluar keshtu rezultatet.
All-in në rast të nderprerjes se lidhjes me serverin. Ne e dime se lidhja interneti mund të jete e paqëndrueshme dhe per pasoje një lojtar mund te humbe lidhjen me serverin e lojës.
Pavarësisht nga arsyeja e shkeputjes, Investimi juaj do të jetë i mbrojtur per aq sa mbulon vlera e all-in. Sistemi do të regjistrojnë dhe të tregojë të gjitha letrat. Në rast të fitores në llogaria do të jetë kredituar në përputhje me rrethanat. Ju mund të kërkoni për një histori të dorës për të kontrolluar rezultatet. Të rëndësishme: në qoftë se, në çdo moment të All-in është zero (0) ju do të luani në përgjegjësinë tuaj. Kjo do të thotë se ju nuk jeni i mbrojtur nga të gjitha-në në rast të lidhjes humbur apo përgjigjes me vonë. DORA DO TE MBYLLET DHE INVESTIMI DO TE JETE I HUMBUR. Edhe në qoftë se ne e pranojnë një (1) All-in çdo 24 orë, do të vleresojme nese mund te rivleresohet, me një leje paraprake, për mbrojtjen tuaj në një të tillë. Që të keni një vleredim mund vetëm te kontaktoni shërbimin tonë të mbështetjes se klienti. Gjithsesi nëse RRPOKER dyshon ne nje all-in abuziv pasojat mund te jete mos zhdemti i rivleresimit te kerkuar.
Eshte e mundur te shoh lojen para se te svendos kredit?
Natyrisht! ju gjithashtu mund te luani gratis, gjithshka qe duhet te besh eshte te hapesh nje llogari. Ju nuk keni nevoje te depozitoni per te vezhguar apo per te luajtur ne lojrat falas. Ju duhet te kryeni nje depozitim ne rast so te deshironi te luani me leke te vertete. pasi llogaria te jete krijuar ju mund te keni akses te lobby dhe te futeni ne loje.
Si llogariten lojtaret me te mire te letrave?
Renditja e lojtarit me te mire te letrave perllogaritet nga fitorja ditore e secilit lojtar ne lojerat me para.

pagesa

Si mund ta vë në funksionim Flash Player?
Zgjidhja me mirë e burimeve të flesh player mund ta gjeni HERE në Macromedia website. Per tu siguruar që po perdorini versionin me të fundit, klikoni HERE.

Si mund ta depozitoj leke llogarin time te lojtarit?
Jane disa menyra per te depozituar fondet tuaja me e thjeshta eshte ajo e perdorimit te kartes tuaj te kreditit. Menyra te tjera jena te listuara si me poshte.
A ka nje karte krediti qe punon pa pagese?
Si per cdo promocion RRPOKER do te kujdeset me kosto reale te momentit. Ne nje faze te mevonshme ne ndoshta mund tu ngarkojme logarive te klienteve per transferimet e fondve pasi keto jane nje pjese e madhe e buxhetit tone.
si mund te terheq fonde nga klubi im
jane disa menyra per te terhequr nese keni ber depozite me moneybookers ose klikoni dhe mund ta blini per llogari te atij qe ju njeni duke bler kredit loogari qe ju doni do ju behet , duhet te keni nje mjet identifikimi ose karte kredit ose ne westren union dhe esht e mundur te terhiqni mund te dergoni nje email

SIGURIA

Dua te luaj me emra te ndryshem, a mund te kem me shume se nje llogari?
Jo. Cdo lojtar ka vetem nje llogari.
Kam humbur emrin e perdoruesit ose fjalekalimi. Cfare mund tebej?
Keto jan te dhena te rezervuara ju duhet te kontaktoni me ne nepermjet emailit, dhe me kenaqesi do t'ju ndihmojme.
Si mund te nderroj profilin tim?
Ju jeni i lire te nderoni profilin tuaj ne cdo moment qe deshironi. Duhet vetem te klikoni ne te Dhenet Personale tek s RRPOKER dhe te modifikoni informacionin qe kerkohet.
Si mund ta mbaj RRPOKER nje logari te sigurte?
  1. Ju jeni vet pergjegjes te fjalekalimin tuaj
  2. Mos ja tregoni askujt te dhenet tuaja te llogarise
  3. Ne nuk ju kerkojm asnjeher të na jepni fjalekalimin, i vetmi moment kur ju duhet ta perdorni ate është kur të futeni në RRPOKER.
  4. Ju sugjerijmte nderoni pasuordin here pas here
A jam une i mbrijtur kur luaj ne RRPOKER?
Eshte e rendesishme te jeni te sigurte ne loje ne si skuader RRPOKER bejme me te miren ton per t'ju mbrojtur. Kontrollojm gjithmon sistemin zhvillojme ate dhe bejme me te miren per te mbrojtur lojen tuaj. Ne kontrollojme ne menyre te vazhdueshme lojen me sisteme automatike dhe me stafin tone, gjithashtu ju mund te na ndihmoni duke na kontaktuar ne rast se ju shikoni dicka te pazakonte qe ndodh apo shkelje te regullave te lojes.
Eshte kjo ligjore?
Per te luajtur ne RRPOKER ju duhet te jeni mbi 18 vjec. Ju njoftojm se loja e pokerit eshte legal mund te jete e paligjshme ne disa vende por ne disa te tjera nuk eshte. Ju lutemi kontrolloni ligjin e vendit tuaj perpara se te filloni te luani.

Kerkesa teknike

Cfare lloj kompjuteri me duhet?
Ju sugjerojm nje Intel/AMD, procesoret 1 ghz ose 256 mb of RAM
qe operon me sistemin Microsoft Windows
98/Me/NT/2000/XP/Vista or Mac OSX and Internet Explorer 6.0 or more or Mozilla Firefox.
cfare sugjeroni per rezolucionin e ekranit?
Per nje pamje me te mire perdorni rezolucionin 1024x768 me milion colors.
Me duhet te shkarkoj ndonje software per te luajtur?
Apsolutisht jo! RRPOKER eshte plotesisht disponibel on- line. Dhe ju nuk duhet te shkarkoni asnje program ne hard disk. Por eshte e nevojshme te keni nje program Flash player 8, ne kompjuterin tuaj.

Per pyetje te tjera, personeli yne do te jete i gatshem t'u ndihmoje 24/24, vetem na dergoni nje email.

641
673